به گزارش سبزوارنیوز ، محسن فرهادی گفت: در نتیجه بازرسیها، پایینترین سطح جدول در رعایت نکات بهداشتی پاساژها هستند و بعد از آن نیز نانواییها در رده بعدی قرار میگیرند.
وی درباره وضعیت رعایت پروتکلهای بهداشتی در شهر تهران، گفت: متاسفانه تهران مجددا در وضعیت قرمز قرار گرفته است که در این شرایط تنها گروهی از اصناف را خواهیم داشت که بنابر ضرورت فعالند؛ اما همانطور که شهروندان تهرانی میبینند چون سیاستهای ستاد ملی مقابله با کرونا ایجاد محدودیتهای شدید نیست و راه چاره را رعایت پروتکلهای بهداشتی میداند، خیلی از اصناف اکنون فعالند در حالی که در شرایط قرمز اولیه داوطلبانه یا اجباری تعطیل بودند.
فرهادی درباره وضعیت بهداشتی در پاساژها، تصریح کرد: نسبت به گذشته مقداری بیشتر سقوط کردند؛ یعنی در گزارشی که وزارت بهداشت به ستاد ملی کرونا اعلام کرد، در نتیجه بازرسیهای مشترک همکارانمان، پایینترین سطح جدول در رعایت نکات بهداشتی پاساژها هستند و بعد از آن نیز نانواییها در رده بعدی قرار میگیرند.
در تهران و شهرهایی مثل تهران پاساژها و مراکز خرید بزرگ داریم و اولین چیزی که مهم است این است که مدیر و مسئول پاساژ باید بتواند جمعیت را کنترل و مدیریت کند؛ چون ممکن است واحدهای داخل پاساژ نکات را رعایت کنند، ولی ازدحام در فضای پاساژ وجود داشته باشد. نیاز است تمرکز بیشتری بر پاساژها که محل رفت و آمد مردم است و نانواییها که قوت غالب مردم را تامین میکنند، وجود داشته باشد.
متاسفانه ما هر هفته به طور میانگین در حال تعطیلی هزار واحد در کل کشور هستیم. البته این تعطیلیها پس از اخطارهایی که داده میشود صورت میگیرد و با سیاستی که ستاد ملی کرونا و کمیته اجتماعی-انتظامی وزارت بهداشت بر آن تاکید دارد، ما هیچ تفاوتی میان واحدها نمیگذاریم.
انتهای پیام/د