به گزارش سبزوارنیوز ، سیدولیاللهحسینی افزود: یکی از راهبردهای این سازمان توسعه و تعمیق سواد بین بیسوادان و جامعه هدف است و اجرای طرح شتاببخشی و مدرسهمحوری در راستای توسعه سوادآموزی و فعالیت های شاخص مراکز یاددهی و یادگیری از مواردی است که منجر به موفقیت نهضت سوادآموزی سبزوار شده است.
وی گفت: از سویی با پایش های صورت گرفته و همکاری اداره زندان سبزوار شماری از مددجویان کمسواد و بیسواد این نهاد زیر پوشش نهضت سوادآموزی قرار گرفته اند و آموزش سواد پایه و مهارت های اساسی زندگی به آنها ارائه می شود.
حسینی خاطرنشان کرد: برای سال جاری سهمیه سوادآموزی شهرستان سبزوار در سه دوره آموزش، انتقال و تحکیم سواد ۵۸۲ نفر تعیین شده که شناسایی و ثبت نام این سوادآموزان در حال انجام است.
وی اظهار کرد: در سال تحصیلی جدید کلاسگذاری با ۲ رویکرد مدرسهمحور و محلهمحور اجرایی میشود که در طرح مدرسه محور، اولویت بهکارگیری، با فرهنگیان شاغل و بازنشسته و در طرح محلهمحور اولویت با آموزش دهندگان واجد شرایط است.
وی افزود: همچنین ۲ مرکز یاددهی و یادگیری سواد در شهرستان سبزوار فعال هستند که علاوه بر سوادآموزی در این مراکز، نسبت به موضوعات مهمی چون مهارتآموزی، ایجاد اشتغال و تولید نیز به طور ویژه توجه شده است.
حسینی ادامه داد: برای رفع بی سوادی در این شهرستان باید تمامی دستگاههای اجرایی همچون مرکز فنی و حرفه ای، بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، مرکز بهداشت و درمان و ثبت احوال، که با نهضت سوادآموزی ارتباط بیشتری دارند، در شناسایی و پایش بی سوادان مشارکت کنند.
سازمان نهضت سوادآموزی هفتم دیماه ۱۳۵۸ با هدف با سواد کردن خیل عظیم بیسوادان به دستور حضرت امام (ره) تشکیل شد که یکم تا هفتم دیماه هفته سوادآموزی نام گرفته است.
انتهای پیام/ع