به گزارش سبزوارنیوز ، حسین فهیمی گفت: از حدود ۱۹ میلیون نفری که در مدیریت سهام عدالت روش غیر مستقیم را انتخاب کرده بودند، کمتر از دو میلیون نفر تصمیم گرفتند تا بخشی از سهامشان را – مجموع ۶۰ درصد – را به فروش برسانند.
مدیرعامل شرکت سپردهگذاری بورس اوراق بهادار گفت: در حال حاضر ۵ هزار ۶۰۰ میلیارد تومان به حساب فروشندگان سهام عدالت حدود ۱ میلیون ۹۰۰ هزار نفر – واریز شده است.
وی ادامه داد: بر اساس تصمیم شورای عالی بورس و بنابر شیوع ویروس کرونا تصمیم بر این شد که شناسایی مشتری و ثبت و ضبط مشتری در شرکت سپردهگذاری به عنوان درگاه ورودی بازار اوراق بهادار، با دو مولفهی اطلاعاتی صورت بگیرد و افراد مجبور به مراجعه حضوری نباشند.
مدیرعامل شرکت سپردهگذاری بورس اوراق بهادار افزود: «شماره شبا حساب بانکی» و «شماره سیمکارتی به نام دارنده سهام عدالت» در حال حاضر میتوانند بار ثبت و ضبط مشتری را به طور غیر حضوری به دوش بکشند.
حسین فهیمی اضافه کرد: کسانی که به درسی «شماره شبا حساب بانکی» و «شماره سیمکارت» را معرفی کرده بودند، سهامشان به فروش گذاشته شده و پول حاصل از سهام به حساب آنها واریز شده است.
مدیرعامل شرکت سپردهگذاری بورس اوراق بهادار خاطر نشان کرد: از تاریخ ۳۰ خردادماه ۹۹ کارگزاریهای کشور ملزم شدند تا به مشتریهای خودشان پاسخ دقیق ارائه دهند.
وی ادامه داد: کسانی که پول حاصل از فروش سهام عدالت را هنوز دریافت نکردهاند، حتما یکی یا هر دوی این شمارهها را به درستی وارد نکردهاند.
حسین فهیمی با بیان این که اولویت ما بر حفاظت از سهام عدالت تنظیم شده است، توضیح داد: تا زمانی که ما از فروش قطعی و اطلاعات فروشنده اطمینان حاصل نکنیم، عملیات فروش را انجام نمیدهیم.
وی افزود: اگر دارندگان سهام عدالت در شماره شبا یا شماره موبایل مغایرت دارند، میتوانند با مراجعه به سایت اصلی سهام عدالت، شمارههای خود را اصلاح کنند.
انتهای پیام/د