حرمت اهالی گرمخانه را حفظ کنیم
به گزارش سبزوارنیوز ، آرمین با تصریح بر اینکه تاکنون هیچ یک از اهالی مهربان و فهیم و نوع دوست محله قدس به جهت اعتراض در این خصوص به شورای شهر مراجعه نکرده اند، تأکید کرد: فضای گرمخانه حدود هزار متر از محله قدس فاصله دارد.
وی با اذعان بر اینکه حرمت اهالی گرمخانه باید حفظ شود یادآور شد: افرادی معدودی که در آن منطقه یا سطح شهر با عنوان معتادان متجاهر تردد دارند از ساکنان گرمخانه نیستند.
عضو شورای اسلامی شهر ادامه داد: قرار بر این بود عزیزان آسیب دیده از حوزه اعتیاد که کم خطر می باشند و قابل درمان، به گرمخانه و معتادان متجاهر با مینی بوس به صورت شبانه روزی به کمپ امید به زندگی جناب زندی واقع جاده قدیم تهران منتقل شوند که متاسفانه مجوز ها و همکاری لازم با این فرشته نجات صورت نگرفت و این گل های پرپر شده هنوز در خرابه ها و داخل جوی های آب و لابه لای درختان ... رهایند.
_ اگر دلسوزید و بی غرض دست یاری به سوی مجموعه آقای زندی نسب داشته باشید.
_برابر قانون معتادان متجاهر حق ورود به گرمخانه را ندارند.
_افرادی را که نام می برند از اهالی گرمخانه نیستند.
وی گفت: از همکارانم در شورای اسلامی شهر، شهرداری ، ریاست دادگستری و دادستان، بهزیستی، تیپ ۴۷سلمان و ناحیه مقاومت بسیج (به جهت کمک به تجهیز مکان) و همه خیرین بزرگوار و مهربان کمال تشکر را داریم.
آرمین گفت: از همه همشهریان عزیز سبزواری بخصوص خانواده های این عزیزان پرپر شده پوزش می طلبم و طلب بخشش داریم که نتوانستیم مکانی آبرومندانه تر از ساختمان های آرامستان برای این عزیزان فراهم کنیم.
گزارش سبزوارنیوز حاکی است ناگفته پیداست در فضاهای سیاست زده و کثیف که همه چیز را برای اهداف سیاسی و رای و ..... می خواهند، سخت است، گاهی صدای له شدن استخوان هایت توسط ..... به گوش می رسد اما باید ادامه دهیم و ادامه می دهیم.
ذبیح اله آرمین در یادداشتی در فضای مجازی نوشت: هیچ کدام از ما با تبدیل شدن ساختمان های آرامستان به گرمخانه موافق نبودیم اما چاره ای جز این کار نداشتیم . مکانی را آماده کنیم تا این فضا انتقال یابد.
بدانیم، گرمخانه با کمپ تفاوت دارد، گرمخانه باید در نزدیک شهر باشد تا خود این آسیب دیدگان مراجعه نمایند و سرویس دریافت نمایند اما کمپ ها خارج از شهر احداث می شود.
حدود یک سال قبل با مشاهده صحنه های بسیار نامناسب از پرپر شدن گل های زندگی همین مردم، یعنی من، شما و ... طرحی از کمیسیون اجتماعی و خدمات شهری شورای اسلامی شهر به صحن علنی راه یافت که با شش رای موافق و سه رای مخالف (که جای تامل دارد) به تصویب رسید با طی یک پرسه بسیار سخت و برطرف کردن موانع و سنگ اندازی های بسیار به لطف پروردگار و مشارکت شهرداری محترم و بهزیستی محترم و عنایت عزیزانی که در بالا ذکر شد مکانی به نام گرمخانه در ساختمان های غسالخانه های قدیم آرامستان بعد از آماده سازی و تجهیز به امکاناتی تقریبا آبرومند احداث شد تا سرپناهی شود برای عزیزان آسیب دیده حوزه اعتیاد که حاصل غفلت ما مسولان و والدین و شرایط بدحال روز گار بوده و هست.
که این مهم هم به لطف پروردگار انجام شد.
نحوه ارایه خدمات
اهالی قابل احترام و عزیز ساکن در گرمخانه یا به قول بعضی از افراد کارتن خواب ها بعد از ارایه مدارک ثبت نام شده، از حدود ساعت ۱۷ به تدریج وارد این مکان می شوند و از خدماتی همچون دوش اجباری، یک وعده عذای گرم(شام)، صبحانه، مواد غذایی یا میوه هایی که خیرین می آورند، خدمات پزشکی و مشاوره ای بهره مند می شوند و برابر قانون حاکم براین مکان باید قبل از ساعت ۷صبح از این منطقه خارج شوند.
موفقیت ها:
در این مدت یکسال تعدادی زیادی از این عزیزان بعد از دریافت خدمات مشاوره ای و مراحل درمان به زندگی برگشته اند و الان جزو حامیان و خیرین این فضاها هستند.
- یک پسر و یک دختر جوان آسیب دیده حوزه اعتیاد را بعد از طی مراحل درمان به همت موسسه آقای دیواندری (موسسه جمع آوری متکدیان) و همکاران شان و خیرین محترم شهر که جای بسی تشکر دارد با برگزاری مراسم عروسی بسیار زیبا به خانه بخت فرستادیم.
و امروز به جایی رسیده ایم که تعدادی زیادی از اهالی گرمخانه همچون علی(جوشکار)، محمد(لباس فروش سیار) ، و حسن و سعید و سید ابوالفضل و حسین و داود و محمد و محمد و ناصر و امیر و ... صبح زود به سر کار می روند و مراحل درمان را طی می کنند.
-اهالی گرمخانه ۱۴۳ را دوست بداریم،
-حرمت آنها را نگه داریم،
- به آنها برسیم،
- شب ها از انها سر بزنیم،
- کمک شان کنیم تا به زندگی برگشتنشان ادامه یابد،
- به بهانه مشاهده یک یا چند معتاد متجاهر که آن ها هم فرزندان مایند در فضای آرامستان، آنها را تخریب نکنیم،
-یادمان باشد آسیب های اجتماعی در اجتماع رشد می کند و سهم همه ما هست. پس امروز رحم کنیم تا خدا هم به ما و فرزندان ما رحم کند.
۱۷شهریور ۱۳۹۹
ذبیح اله ارمین
انتهای پیام/د