به گزارش سبزوارنیوز ، محمد فاضلی با قدردانی از حاج حسین بهرآبادی و علی مهری رییس هیأت مدیره و مدیرعامل خیرین مدرسه ساز سبزوار، یادآور شد: این جامعه، موسسهای مردمنهاد است که در سال ۱۳۶۲ تشکیل شد و تا امروز بدون هیچگونه وابستگی سیاسی، مالی و دولتی به رفع کمبودهای آموزشی مناطق محروم و دور افتاده ایران پرداخته است.
عضو جامعه یاوری فرهنگی با تصریح براینکه حدود یکهزار مدرسه (۹۸۲ واحد آموزشی) در ۲۵ استان کشور ساخته ایم، تأکید کرد: توزیع اقلام فرهنگی و روپوش و لوازم موردنیاز دانش آموزان، راه اندازی کارگاه دوخت ودوز، توجه به تولید حین آموزش برای معلمان از مهمترین برنامه های موسسه است.
وی ادامه داد: هدف جامعه یاوری فرهنگی این است که هیچ کودکی به خاطر فقر مادی از تعلیم و تربیت باز نماند و فرصتهای برابر برای دستیابی به تحصیل و دانشافزایی برای همه کودکان و نوجوانان وجود داشته باشد چرا که به اعتقاد ما، جهلستیزی و دانشگستری تنها راه نجات از فقر و محرومیتهای فرهنگی است.
فاضلی اظهارداشت: هسته اولیه جامعه یاوری توسط مجتبی کاشانی و سه نفر از دوستان او عثمان محمدپرست و نیکول فریدنی و همایون حاجی خانی شکل گرفت. سپس تعداد اعضای خیر این گروه رفته رفته اضافه شد.
به گفته وی، در میان مشاهیر حامی خیریه یاوری نام اشخاصی چون محمدرضا شجریان، یدالله کابلی، پرویز کلانتری، سهیل محمودی، لوریس چکنواریان، بانو مهدیه الهی قمشهای و حسین الهی قمشهای نیز به چشم میخورد.
شایان گفتن است نخستین مدرسه جامعه یاوری در روستای پرویز آباد قائن در سال ۱۳۶۴ ساخته شد و پیش بینی می شود تا پایان پاییز امسال این جامعه موفق به اجرای یکهزار پروژه مدرسهسازی در استانهای محروم کشور شود.
کارگاه ربابه شرکا در جوار مدرسه استثنایی واقع در شهر سیزوار در سال ۱۳۹۶ به همت نیکوکار مدرسه ساز مهندس هاشمی به نام مادرشان ربابه شرکا تاسیس و راه اندازی شد. هدف از تاسیس این مرکز آموزشی توانمند سازی کودکان و نوجوانان دختر توان یاب ذهنی و جسمی بوده که با مدیریت خانم رحیمی فعالیتهای موفقی را تاکنون داشته است. در این کارگاه مهارت های مختلف به دختران توان یاب بصورت عملی آموزش داده می شود و آنان را برای حضور در اجتماع با توانمند کردن مهارت های ارتباطی و اجتمایی همچنین افزایش اعتماد به نفس آماده می سازند.
روز ۸ آذر سال ۹۸ بالغ بر ۳۰ نفر از مدیران و نیکوکاران موسسه پویا از این موسسه بازدیدی به عمل آورد. در ابتدا فیلمی از فعالیتها و موفقیتهای این موسسه برای مدعوین به نمایش گذاشته شد و فضای دلنشینی را برای مدعوین ایجاد کردند. بازدید از بخش های آموزش خیاطی و کارگاه تولیدی و بسته بندی توسط مدعوین انجام شد. پس از بازدید، در انتها همنشینی با کارآموزان و همصحبتی با آنان، باعث ایجاد شرایط همکاری متقابل را فراهم کرد. در این بازدید همیاران پویا سفارش دوخت برای۵۰۰ دست لباس برای هنرجویان هنرستان و مدرسه همچنین پوشاک برای شب عید دانش آموزان نیازمند را دادند و کمک های مالی برای حمایت ازفعالیتهای مدرسه نمودند.
انتهای پیام/د