به گزارش سبزوارنیوز ، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان اینکه هر ساله در فصولی از سال شیوع ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا افزایش پیدا مَیکند که علائم آنها شباهتها و تفاوتهایی با بیماری کرونا دارد گفت: این امر کنترل بیماری کرونا را دشوار میکند بنابراین مردم باید در خصوص تفاوتهای این بیماریها به خوبی آموزش ببینند.
وی ادامه داد: تزریق واکسن آنفلوآنزا برای همه مردم ضرورتی ندارد و گروههای پر خطر مثل پرسنل بهداشت و درمان که به صورت مداوم با بیماران در ارتباط هستند، سالمندان، زنان باردار، کودکان زیر پنج سال و افرادی که مبتلا به بیماریهای زمینهای مثل دیابت، فشار خون، بیماریهای قلبی و انواع مختلف سرطان هستند بهتر است واکسن را تزریق کنند.
نوری سپهر خاطرنشان کرد: تزریق واکسن آنفلوآنزا به هیچ عنوان از کرونا جلوگیری نمیکند و فقط از ابتلا به برخی از ویروسهای آنفلوآنزا پیشگیری مَیکند.
وی در پایان با بیان اینکه در تمام محافل علمی دنیا راه پیشگیری از کرونا رعایت سه اصل استفاده از ماسک، فاصله اجتماعی و شست و شوی مکرر دستها است گفت: برای استفاده از ماسک حتما نیاز نیست از ماسکهای N۹۵ یا ماسک جراحی استفاده شود، مردم میتوانند با استفاده از پارچههایی را که در خانه دارند در سه لایه ماسک تهیه کنند و جلوی دهان و بینی خود را بپوشانند.
انتهای پیام/د