به گزارش سبزوارنیوز ، این خبرگزاری اروپایی می نویسد: نگاهی به وبسایتهای خرید آنلاین بلیط هواپیما در ایران نشان میدهد که برای مثال برای خرید بلیطی یکطرفه از تهران به بندرعباس باید بین ۵۰۰ هزار تا یک میلیون تومان پرداخت؛ رقمی باورنکردنی که احتمالا تاکنون در تاریخ حمل و نقل هوایی ایران سابقه نداشته است.
افزایش سرسامآور بهای بلیط پروازهای داخلی، مسافرانی را که پیش از اندیشیدن به این معضل باید با مشکلات دیگری از جمله تامین هزینههای سنگین زندگی روزمره و محافظت از خود در مقابل آلودگی به ویروس کرونا دست و پنجه نرم کنند، درماندهتر از هر زمانی کرده است و به نظر میرسد با وجود اظهارنظرهای پیاپی مقامات دولتی و نمایندگان مجلس ایران، هنوز در عمل راهی برای مهار این معضل به اجرا گذاشته نشده است.
در نیمه مهر امسال بود که انجمن شرکتهای هواپیمایی اعلام کرد بر اساس تصمیم ستاد مقابله با کرونا و با هدف حفظ فاصله میان مسافران در داخل هواپیما، ایرلاینها موظف هستند تنها از ۶۰ درصد ظرفیت هواپیماهای خود برای حمل و نقل مسافر استفاده کنند و خسارت وارد شده به علت خالی بودن ۴۰ درصد از صندلیهای هواپیماهایشان را نیز از محل افزایش بهای بلیط جبران کنند.
به این ترتیب نرخنامه جدیدی برای بهای پروازهای داخلی منتشر شد که بر اساس آن از آبان امسال بهای بلیط پروازهای داخلی ۱۵۵ درصد افزایش پیدا میکرد؛ بطور مثال بهای بلیط مسیر بندر عباس-تبریز، به حداقل ۴۹۱ هزار تومان و حداکثر ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان میرسید.
انتشار خبر افزایش بهای ۱۵۵ درصدی بلیط پروازهای داخلی، اعتراض بسیاری را در ایران در پی داشت؛ از جمله نمایندگان مجلس شورای اسلامی که این کار را غیرواقعی و تخلف دانستند و از ورود کمیسیون عمران مجلس به این موضوع خبر دادند.
تداوم افزایش بهای بلیط هواپیماها بار دیگر اعتراض نمایندگان مجلس را برانگیخت و درنهایت روز گذشته (سهشنبه ۲۹ مهر) جلسهای این بار میان مدیران سازمان هواپیمایی کشور با نمایندگان مجلس در کمیسیون عمران برگزار و درنهایت اعلام شد که این کمیسیون «یک هفته» به سازمان هواپیمایی و ایرلاینها فرصت میدهد تا پس از انجام یک کار کارشناسی، درخواست نهایی خود برای افزایش قیمتها ارائه کنند تا این موضوع در این کمیسیون به بحث گذاشته شود.
انتهای پیام/د