سید افضل موسوی، درباره شرایط کنونی کشور و انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ اظهار داشت: با وجود نقدها و نظرهایی که در مخالفت با یکدست شدن قدرت در کشور مطرح میشود، به نظر من چنین حالتی موجب خواهد شد که دستگاهها نتوانند مشکل را به گردن دیگری بیاندازند.
یعنی در این شرایط بحرانی به جای اینکه انرژیها صرف حل مسالههای موجود شود، مجلس فریاد میکشد و دولت هم درد میکشد. اگر قدرت در اختیار یک تفکر باشد، دیگر کسی این و آن را مقصر نمیداند و آن وقت است که همه ارگانها باید پاسخگو باشند.
عضو حزب کارگزاران سازندگی در ادامه گفت: اگر بخواهیم درباره پیگیری منافع ملی و تلاش برای کاهش مشکلات اظهارنظر کنیم، باید تاکید کرد که با روشهای فعلی منافع ملی تامین نمیشود. برای بهبود شرایط و به آرامش رساندن مردم لازم است که شایستهسالاری را بههیچ وجه فراموش نکنیم.
در واقع شایستهسالاری موجب پیشرفت و ترقی کشور شده و اطمینانخاطر و همچنین اعتماد را به جامعه تزریق میکند. چون در چنین حالتی آدمهایی مسئولیت میگیرند که تخصص، تعهد و البته توانایی لازم را برای برداشتن موانع دارند.
او همچنین تصریح کرد: درباره اینکه دولت سیزدهم با چه رویکردی روی کار خواهد آمد، قویا معتقدم که دولت سیزدهم دولتی تکنوکرات خواهد بود. دولتی که فکر و ذکرش انجام کارهای درست و کارشناسی شده خواهد بود تا هدف مهمی چون ترقی و تعالی را محقق کند. بلکه مردم از این همه گرفتاری رهایی پیدا کرده و با شور و نشاط بیشتری روزگار را سپری کنند.
وی توضیح داد: در واقع دولت آتی «فن»سالاری را سرلوحه قرار میدهد و با فنون علمی و اصولی امور را مدیریت خواهدکرد تا از این طریق مردم بتوانند روزمرهشان را از درآمدشان تامین کنند و اینطور نباشد که چشم به بستههای حمایتی دولت داشته باشند.
سید افضل موسوی در پایان گفت: مجلس یازدهم از ارائه یارانه حمایتی به ۶۰ میلیون نفر خبر داده است که باید گفت، اگر ۶۰میلیون نفر از ۸۰ میلیون ایرانی فقیر هستند، فاتحه ما خوانده شده است.
انتهای پیام/د