به گزارش سبزوارنیوز ، میانگین برداشت از هر هکتار مزرعه زعفران در این شهرستانها حدود ۳.۵ کیلوگرم بوده است که این میزان نسبت به پارسال کاهش داشته است.
اقلیم مناسب منطقه، کم آب طلبی محصول زعفران و سودآوری آن رغبت کشاورزان را به کشت این محصول افزایش داده است.
هم اینک سه مرکز فرآوری و بستهبندی زعفران در سبزوار فعال است که در صورت افزایش سطح زیرکشت و تولید این محصول، ایجاد مراکز فرآوری و بستهبندی جدید در این شهرستان ضروری است.
شایان گفتن است شهرستان سبزوار دارای ۵۴ هزار هکتار زمین زراعی و ۱۹ هزار هکتار عرصه باغی است که حدود ۲۰ هزار بهرهبردار در آن فعالیت دارند.
انتهای پیام/د