به گزارش سبزوارنیوز ، علی اکبر قارزی بیان کرد: این مقدار چغندر قند از چهار شهرستان خوشاب، جغتای، جوین و شاهرود تحویل کارخانه قند جوین شده است.
وی ادامه داد: شهرستان جوین، قطب تولید چغندر قند خراسان رضوی است که هم اینک پنج هزار و ۳۲۲ هکتار سطح زیر کشت چغندر قند دارد و پیش بینی می شود ۳۲۰ هزار تن محصول از آن برداشت شود.
رییس جهاد کشاورزی جوین با بیان این که عیار پایه چغندر قند ۱۴ است و هر چه این عیار کمتر باشد از قیمت محصول کاسته می شود گفت: میانگین عیار چغندر قند جوین برای امسال ۱۸.۲ است که نسبت به سنوات گذشته افزایش داشته است.
قارزی اضافه کرد: با شروع فصل سرما و احتمال شرایط نامساعد جوی در شهرستان جوین، چغندرکاران نسبت به جمع آوری سریعتر و تحویل محصول خود به کارخانه قند اقدام کنند.
وی با بیان این که برداشت چغندرقند از اوایل مهر آغاز شده و تا پایان آذر ماه ادامه دارد افزود: کشاورزان سال گذشته ۲۴۷ هزار تن محصول چغندر به کارخانه قند جوین تحویل دادند.
وسعت زمینهای باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندر قند، زیره، پیاز، هندوانه و پسته است و این شهرستان ۱۲ هزار بهرهبردار در بخشهای کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور دارد.
انتهای پیام/خ