به گزارش سبزوارنیوز ، در بیانیه موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) آمده است: یوم الله بیست و دوم بهمن، همه ساله یادآور پیروزی انقلاب تاریخی ملت بزرگ ایران اسلامی، به رهبری مقتدا و رهبر بی بدیل خویش، امام خمینی (ره) و بهترین فرصت برای تجدید میثاق با آرمان های آن راحل سفر کرده و احیاء نام و یاد ایشان است.
چنانچه بر پایه همین سنت گرانسنگ، هر ساله رهبر معظم انقلاب، سران محترم قوا و اقشار و اصناف گوناگون برای تجدید این پیمان الهی، به حرم مطهر بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی مشرف شده و با ایشان بر سر ادامه راه نورانی انقلاب تجدید عهد و میثاق می کنند.
بدیهی است در چنین رخداد بزرگی که محور وحدت ملی و فرصتی برای تقویت پایه های مردمی انقلاب و مجالی برای بازخوانی اصول و ارکان سیاست های کلی حاکم بر کشور است، کم توجهی صورت گرفته در بیانیه پایانی راهپیمایی امسال، به نام و یاد امام و تذکار بر تجدید پیمان با آرمان های ایشان ، خطایی است که حتی در صورت سهو، قابل اغماض نبوده و مستوجب ارائه توضیح و نیز عذرخواهی تنظیمکنندگان آن، از علاقمندان به امام (ره) و انقلاب بویژه خانواده معظم شهداء و ایثارگران است.
در پایان لازم است همه مسئولان و سیاستگذاران کشور را به رجوع همواره به تاکیدات پی در پی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، بر زنده نگاه داشتن و احیاء نام، یاد و اندیشه امام راحل توصیه کرده و خطر فاصله گرفتن از این فرمایشات را گوشزد نماییم.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی: کذب است
حذف نام امام خمینی (س) از بیانیه پایانی راهپیمایی 22 بهمن اما توسط قائممقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تکذیب شد.
نصرتالله لطفی، قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات در گفتوگو با فارس، دراین باره گفت: برخی آقایان به جای شکرگزاری چنین حماسهای از طرف مردم ایران، شروع به جوسازی کردند و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را متهم به حذف نام مبارک امام خمینی(ره) از بیانیه پایانی ۲۲ بهمن کردند.
وی با بیان اینکه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ابتدا بنا را بر سکوت قرار داد، چرا که این ادعاها خندهدار است و کسی نمیتواند آن را باور کند، اظهار داشت: مخاطب ما آقایانی نیستند که این ادعاهای ژورنالیستی را مطرح میکنند، چرا که خودشان هم میدانند که این ادعاها صحت ندارد و با اهداف خاصی مطرح میشود، امّا برای مردم عزیز توضیحاتی مطرح میشود.
لطفی ادامه داد: در بیانیه پایانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آمده است «بنیانگذار نستوه و مبارز این انقلاب استوار و شکوهمند اسلامی، به درستی آن را سرآغاز برچیدهشدن دستگاه ستمگری طاغوت و جلوهای از نهضت پر عظمت حضرت محمد رسولالله (صلالله علیه و آله و سلم) نامیدند». آیا کسی پیدا میشود که نداند منظور از بنیانگذار انقلاب، وجود مبارک حضرت امام خمینی (ره) است؟ آیا اگر به جای حضرت علی علیهالسلام از لفظ امیرالمومنین استفاده کنیم، بهمعنای نادیده گرفتن اسم آن بزرگوار است؟
انتهای پیام/د