به گزارش سبزوارنیوز ، این برای نخستین بار نیست که هر اتفاقی در هر نقطه از جهان به ایران مربوط می شود. موضوعی که شبیه یک سناریوی مضحک و خنده دار برای عدم بازپرداخت بدهی های ۲ میلیارد دلاری امریکا به جمهوری اسلامی ایران همواره مطرح می شود.
دادگاهی که تنها مدرک آنها این عبارت است: «این برجها سکونتگاه کارکنان نیروی هوایی آمریکا بود»! دادگاهی که هیچ وقت مستندات آشکاری را نتوانسته است به کشورمان نسبت دهد و از هر فرصتی برای تزلزل و ضربه زنی به ایران بهره ببرده است، نظیر آنچه که در افغانستان اتفاق افتاد و ۱۱ سپتامبر با بهانه جویی یک تروریست عربستانی، این افغانستان بود که جور عربستان سعودی را کشید، مردان و زنان و کودکان زیادی زیر چکمه های سربازان تا دندان مسلح امریکایی و ناتو کشته شدند تا عدالت امریکایی را پیاده سازند.
بعدها مشخص شد همان حادثه با هماهنگی سیا و موساد صورت گرفته است تا تصویری خشونت بار از مردم مظلوم افغانستان ارائه یابد. موضوعی که هیچ گاه در دادگاه های فدرال امریکایی مطرح نشد و همان سال اتفاقا ایران نیز بشدت مورد تنفر مردم از همه جا بی خبر امریکا قرار گرفت.
اما حکایت انفجار مورد اشاره چه بود؟
در ۲۵ ژوئن سال ۱۹۹۶ میلادی یک کامیون بمبگذاریشده در پایگاه نیروهای آمریکایی در شهر خُبَر عربستان منفجر شد و به مرگ ۱۹ سرباز آمریکایی و زخمیشدن حدود ۴۰۰ تن دیگر انجامید.
رأی اخیر دادگاه درباره این حادثه، در پی شکایت شاکیان، که شامل ۱۴ مجروح و ۲۱ نفر از اعضای درجهیک خانواده افراد کشتهشده بودند، صادر شد. این افراد از جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و وزارت اطلاعات ایران به یک دادگاه منطقهای شکایت بردند.
بریل هوول، قاضی دادگاه منطقهای آمریکا، از منطقه واشنگتن دی.سی دستور داد که افراد پشت پرده، برنامهریزان و حمایتکنندگان بمبگذاری -ایران- بوده باید به ۱۴ پرسنل زخمیشده نیروی هوایی و ۴۱ بازمانده ۲۱ کشتهشده غرامت بپردازد!
جالب است که حاتم بخشی هم کرده و مبلغ ۱۳۲ میلیون دلار از آن برای آلام شاکیان، ۷۴۷ میلیون دلار برای مدت زمانی که از پرداخت غرامت گذشته و ۱۳۲ میلیون دلار مبلغ تنبیهی بهخاطر خسارتهای وارده در نظر گرفته شده است.
ادورا ساور، وکیل اصلی این خانوادههای آمریکایی به دادگاه گفت: «گذشت بیش از ۲۰ سال از حمله به برجهای خُبَر، به معنی پایان تلاشهای ما نیست. ما تا زمانی که لازم باشد ادامه میدهیم تا حکومت ایران پاسخگوی این حمله تروریستی باشد.»
این سناریو قبلا هم وجود داشت
سال ۲۰۱۵ دادگاه عالی آمریکا به کنگره و دولت این کشور اجازه داد که برای دو حادثه بمبگذاری در مقر تفنگداران آمریکایی در بیروت در سال ۱۹۸۳ و نیز بمبگذاری در برجهای خُبَر در عربستان سعودی در سال ۱۹۹۶ از ایران غرامت بگیرد.
در سال ۲۰۱۲ باراک اوباما، رئیسجمهور وقت آمریکا، دستور بلوکه کردن حدود دو میلیارد دلار دارایی سپرده ایران در سیتیبانک نیویورک را صادر کرد تا پرداخت غرامت به قربانیان تروریسم از این محل صورت گیرد.
پرسش اینجاست که چرا تمامی این برنامه های مورد اشاره مدنظر قرار می گیرد اما کسی از آقایان دادگاه فدرال نمی پرسد «ماجرای ترورهای شخصیت های مختلف در ابتدای انقلاب، سقوط هواپیمای مسافربری ایرانی در آسمان خلیج فارس، هزینه های ناامنی در کشور، ترور سردار مجاهدشهید حاج قاسم سلیمانی و...» دهها نمونه از این اتفاقات تروریستی را چه کسی باید به ایران و خانواده های داغدار ایرانی جهت رفع آلام و دردهایشان غرامت پرداخت نماید؟
انتهای پیام/د