به گزارش سبزوارنیوز ، نامبرده که بیشترین شکایات از پرسنل خود را در کارنامه اش دارد، طبق مستندات موجود در صفحه اسکالر تا قبل از ریاست بر علوم پزشکی سبزوار که در منصب رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد مشغول فعالیت بوده تنها ۱۸ مقاله با درجه علمی پژوهشی داشته که همگی این مقالات در ژورنال های ایرانی و بدون ارزش علمی خاص منتشر شده اند.
جالب توجه است که ۱۳ مورد از این ۱۸ مقاله درمجله فارسی "افق دانش" که توسط دانشگاه گناباد (که در آن بازه زمانی، ریاستش بر عهده خود دکتر مسلم بوده است) به چاپ رسیده و ۵ مقاله باقیمانده نیز در ژورنال های ایرانی فاقد ارزش علمی قابل توجه همچون ژورنال MJIRI، ژورنال دانشگاه قم و ژورنال دانشگاه اصفهان منتشر شده اند.
اما بررسی رزومه پژوهشی جناب رییس دانشگاه از مهر ۱۳۹۲ تا به امروز تغییرات عجیب، غیرعلمی و غیرطبیعی را در ارتقای علمی و پژوهشی مسلم نشان می دهد. در طول مدت ریاست بر دانشگاه علوم پزشکی سبزوار تا به امروز حدود ۵۴ مقاله علمی منتشر نموده که اکثر این مقالات در ژورنال های معتبر علمی بین المللی (ISI ) به چاپ رسیده اند !!!
در این مورد چند سوال مهم قابل طرح و بررسی است: اولا جناب رئیس چگونه بلافاصله پس از انتقال از گناباد به این سطح از علم رسیده اند که توانسته اند در حیطه های بسیار تخصصی (خارج از تخصص خود) چنین مقالاتی با این سطح کیفی و با این تعداد منتشر نمایند؟
ثانیا، زمانبندی روزانه جناب رئیس چگونه است که توانسته اند علاوه بر رسیدگی بر امورات مدیریتی خود به چنین حجمی از فعالیت های پژوهشی نیز بپردازند؟
ثالثا، ۱۷ مورد از مقالات مذکور در سال های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ یعنی در اوج فراگیری کرونا در کشور و سبزوار بزرگ منتشر شده اند، آیا جناب دکتر مسلم اولویتی غیر از مسائل مرتبط با فراگیری کرونا داشته اند و یا غیر از ۲۴ ساعت شبانه روز، ساعات دیگری برای پژوهش داشته اند؟
رابعا، خوشبختانه (یا متاسفانه) ایشان دارای چندین منشی و مسوول دفتر و ... می باشند و کاملا می توان امورات روزانه ایشان را مورد بررسی قرار داد که مثلا در چه روزهایی از هفته جهت رفع و رجوع امورات پژوهشی خود، به آزمایشگاه های تحقیقاتی یا بخش های تحقیقاتی بیمارستان مراجعه حضوری داشته اند؟
تعداد ارجاعات به مقالات ایشان از ۱۱ موردی که قبل از ورود به سبزوار داشته اند، در حال حاضر به ۴۳۰ مورد رسیده است. در ظاهر امر شاید برخی این پیشرفت را توجیه کرده و به نفع پیشرفت دانشگاه ع پ سبزوار بدانند اما باید توجه داشت که با توجه به اینکه جناب رئیس، رسما عضو هیات علمی دانشگاه ع پ مشهد می باشند همین ارتقای پژوهشی (کذایی) ایشان نیز موجب ارتقای پارامترهای پژوهشی دانشگاه ع پ مشهد خواهد شد.
اما جالب ترین نکته در مورد مقالات ایشان به موضوعات گسترده و کاملا متفاوت مقالات مذکور برمی گردد، باید توجه داشت که ایشان متخصص بیهوشی هستند اما مقالات ایشان عمدتا هیچگونه ارتباطی با تخصص ایشان ندارد. سوال اینجاست که آیا جناب رئیس در دوره دانشمندانی همچون ابوعلی سینا زیسته اند و از کلاس های درس و بحث چنین افرادی بهره برده اند که اینچنین جامع الاطراف به علوم مختلف احاطه دارند و یا در پشت پرده، اتفاقات دیگری رقم خورده و می خورد؟ واقعا موضوعاتی از قبیل: وضعیت و عوامل مرتبط با طلاق، منشور حقوق بیمار در بیمارستان های گناباد، ارتباط مواد غذایی مختلف با بارداری زنان، کفایت دیالیز در بیماران همودیالیزی، شیوع ناباروری، گلودرد، هوش معنوی دانشجویان، اثر ترکیبات مختلف بر حافظه موش صحرایی، سیستم پیش بینی حملات تشنجی تاشی از صرع و ...چه ارتباطی با تخصص ایشان داشته که نام ایشان در مقالات مرتبط با این موضوعات وجود دارد؟
با توجه به موارد فوق و گزارش های میدانی واصله از دانشگاه علوم پزشکی سبزوار نیاز است برای روشدن افکار عمومی روزمه علمی دکتر مسلم بررسی شود تا به یک سوال پاسخ روشنی داده شود: آیا «مسلم» در حیطه پژوهش با ایجاد رانت از طریق برخی از اعضای هیات علمی و پژوهشگران شاغل چنین روزمه ای را برای خود فراهم کرده است؟
با توجه به اینکه بخش های مرتبط در دانشگاه همچون کمیته اخلاق در پژوهش و حراست دانشگاه به دلیل اینکه زیر نظر ریاست دانشگاه فعالیت داشته و به منظور پیگیری این تخلفات، دچار تعارض منافع می باشند نمی خواهند و نمی توانند به درستی به مسأله ورود نمایند پیشنهاد می شود که دادستان شهر با ورود به این مسأله، از اعتبار علم و اخلاق دفاع نموده و پیرو درخواست های متعدد جامعه دانشگاهیان سبزوار، افکار عمومی را نیز از نتایج بررسی های خود مطلع فرمایند.
انتهای پیام/د