اجساد مومیایی شده فراعنه مصر قرار است در جریان این مراسم از «موزه مصر» در نزدیکی میدان تحریر به «موزه ملی تمدن مصر» که در سال ۲۰۱۷ در جنوب قاهره افتتاح شد منتقل شدند که انتقال این اجساد مومیایی شده به ترتیب تاریخی صورت گرفته است.
بخشی از نشان فروهر بر خودرو حامل رمسیس چهارم
تا اینجای کار یک اقدام باشکوه برای تاریخ مصر باستان که بسیار غرورانگیز هم برای ایشان خواهد بود که البته غیرقابل کتمان! اما ماجرا وقتی بیشتر شبه برانگیز می شود که در تصاویر شاهد گروکشی یکی دیگر از بزرگترین میراث این آب وخاک است که نشان «فر وهر» در تابوت کِش نمادین این رژه دل هر بیننده علاقه مند به ایران جاویدمان را آرزده کرد و رنجاند.
در این که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، قطعا این صحنه ها را دیده است و شاید هرگز متوجه این زیرکی برگزارکنندگان نشده است، جای هیچ حرفی نیست، اما حالا که این اقدام بدین واضحی را می بینیم، شاید دیگر زمان آن رسیده باشد که سرنوشت «فیلم اهانت آمیز 300» پنجه بر سیمای مظلوم تاریخ ایران باستان نکشد!
فیلمی که بزرگترین پادشاه ایران زمین (خشاریارشاه) را در سیمای یک فرمانروای وحشی به جهانیان نشان داد و البته متولیان بی عرضه فرهنگ و میراث تاریخی کشورمان، کمترین واکنش را نشان دادند.
مراسم انتقال جسد مومیایی شده ۱۸ شاه و چهار ملکه مصر باستان به عنوان «رژه فراعنه» مشهور شده است. اجساد مومیایی شده هر کدام با یک مرکب زرین منقش به بخشی از (نشان فر وهر) مسیر حدودا هفت کیلومتری بین دو موزه را طی کردند.
انتهای پیام/د