به گزارش سبزوارنیوز ، سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان سبزوار ۷۰ هکتار است که به طور میانگین از هر هکتار سه تن گل برداشت شده است.
سبزوار با توجه به شرایط آب و هوایی ظرفیت مناسبی برای کشت گل محمدی دارد و عناصر ثانوی موثر در تولید گیاهان دارویی همچون فرآوری و ساخت عرقیات در اقلیم کویری این شهرستان نسبت به سایر مناطق بیشتر است.
ایجاد کارگاههای صنعتی فرآوری، عصاره گیری و اسانس گیری گل محمدی در این شهرستان ضرورت دارد.
هم اکنون ۱۰ کارگاه صنعتی و نیمه صنعتی گلابگیری چهار کارگاه خشک کن و یک واحد اسانس گیری در سبزوار فعال است.
شهرستان سبزوار دارای ۳۵ هزار هکتار کشتزار، ۱۶ هزار هکتار عرصه باغی و حدود ۲۰ هزار بهرهبردار در بخش کشاورزی است.
انتهای پیام/د