به گزارش سبزوارنیوز ، این رقم در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴۰ درصد بیشتر است، گویا تأمین به موقع نهادههای طیور و توسعه زنجیره صنعت مرغ از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجهریزی بوده که به افزایش حجم تولید گوشت مرغ و عرضه آن به بازار شده است.
مدت زمان هر دوره جوجهریزی ۶۰ تا ۷۰ روز است و مجوز جوجهریزی برای واحدهای مرغداری در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفته شدن فاصله زمانی بین دو دوره جوجهریزی، برای دوره بعدی صادر میشود.
بنا به اعلام شبکه دامپزشکی سبزوار اطلاعات مربوط به فرایند پرورش مرغ شامل جوجهریزی، واکسیناسیون، بروز و درمان بیماریهای طیور هماینک در "سامانه پایش و مراقبت بیماریهای طیور" ثبت میشود.
برپایه این گزارش فعالان صنعت مرغداری در سبزوار با تولید سالانه ۳۰ میلیون قطعه مرغ، یک چهارم گوشت مرغ مصرفی را در خراسان رضوی تولید و تامین میکنند.
ضمن آنکه ۳۶۵ واحد مرغداری گوشتی و ۱۲ واحد مرغ تخمگذار در سطح این شهرستان دایر و فعال است.
انتهای پیام/د