به گزارش سبزوارنیوز ، برای تولید این مقدار گوشت مرغ هفت میلیون و ۶۰۴ قطعه جوجهریزی در ۳۲۰ مرغداری سبزوار انجام شده است.
تأمین نهادههای طیور و توسعه زنجیره صنعت مرغ از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجهریزی بوده که موجب افزایش تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شده است.
برپایه این گزارش مدت هر دوره جوجهریزی ۶۰ تا ۷۰ روز است که مجوز جوجهریزی برای واحدهای مرغداری در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفتن فاصله زمانی بین دو دوره جوجهریزی، صادر میشود.
ضمن آنکه تمامی اطلاعات مربوط به فرایند پرورش مرغ شامل جوجهریزی، واکسیناسیون، بروز و درمان بیماریهای طیور در سامانه "پایش و مراقبت بیماریهای طیور" ثبت میشود.
فعالان صنعت مرغداری در سبزوار با تولید سالانه ۳۰ میلیون قطعه مرغ، یک چهارم گوشت مرغ مصرفی خراسان رضوی را تولید میکنند.
شایان گفتن است ۳۶۵ واحد مرغداری گوشتی و ۱۲ واحد مرغ تخمگذار در این شهرستان دایر است.
انتهای پیام/د