به گزارش سبزوارنیوز ، جواد دباغی مقدم مدیر گروه واتساپی سبزوارنیوز در چهارشب بررسی عملکرد این مدیر در فضای مجازی با طرح پرسش های فراوانی از مسئولان دستگاه های نظارتی شهرستان، استان و کشور در این خصوص بیان داشت: بدون تردید تغییر این مدیر کمکی به حل مسائل نمیکند بلکه این بازگردانیدن وجوه حیف ومیل شده و عزل ونصب های خارج از عرف، شکایت علیه پرسنل خدوم و بازگردانیدن آرامش به این مجموعه بزرگ و مهم در شهرستان است.
رئیس کنونی این دانشگاه که این روزها تلاش می کند با انجام مصاحبههای معنادار خود تنها با یک نشریه خاص به بزرگنمایی فعالیت های خود بپردازد، اعلام کرده بود: ۱۰۱ هزار مترمربع فضای بهداشتی و درمانی در شهرستانهای زیر پوشش این دانشگاه طی هشت سال گذشته ساخته شده است، ولی در بازه زمانی سالهای ۸۴ تا ۹۲ حدود هشت هزارو ۷۵۰ مترمربع به فضاهای بهداشتی و درمانی علوم پزشکی سبزوار افزوده شده بود.
همین سخنان باعث شد تا دکتر حسنپور رییس پیشین دانشگاه علوم پزشکی سبزوار واکنش نشان دهد و تصریح کند: آنچه در توسعه فضاهای عمرانی اهمیت دارد احداث طرحهای زیر بنای بر مبنای کد پروژه است که در دوره کنونی کمتر شاهد آن بوده ایم در این دوره نگاه توسعه محور جایگزین تجمل محوری شده است. برای نمونه درباره مرمت و بهسازی «بیمارستان امداد» با هزینه های نوسازی می توان بیمارستانی با تجهیزات مدرن احداث کرد اما چون این مسیر پر زحمت و دیربازده بود سراغ آن را نگرفتند. دکور سازی و اقدامات نمایشی و بنری برخی از طرحهای که طی سالهای گذشته اجرا شده را می توان با عمارت وینچستر مقایسه کرد که نماد ساخت و ساز بدون طرح، برنامه و جزیره ای بوده است.
مدیر پایگاه خبری سبزوارنیوز با دعوت از علیرضا مسلم در پاسخ به پرسشهایی که در این چند شب مطرح کرده بود گفت: بهتر است ایشان ابتدا به این پرسش ها پاسخ بدهند تا درباره سایر موارد مفصل در خدمت او باشیم:
مسلم در سال ۹۶-۹۷ شروع به ساخت دو مجموعه آپارتمان در بیمارستان واسعی و امداد با پول خیرین و مادر و پدر شهدا تحت عنوان همراه سرای بیماران خاص و تصادفی در دو بیمارستان نمود و این اماکن توسط وزیر وقت افتتاح شد و حتی لوح یادبود به خانواده شهدا در آن مراسم داده شد. این سوییت های بسیار شیک و دارای قالی دست بافت ترکمن و وسایل بسیار لوکس برای همراه بیماران درنظر گرفته شده بود اما غافل از اینکه نامبرده سوییت ها را برای پزشکان میخواست تا بیماران و الان تبدیل شده به سوییت برای پزشکان متخصص و غیر بومی!
پرسش دوم: انتصاب غیرقانونی در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، از حذف کردن کلیه مدیران و معاونان دولت قبل
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برخلاف «دستور معاون اول رئیس جمهور درباره خودداری از هرگونه عزل یا نصب مدیران در سطوح ملی، استانی و شهرستانی تا زمان استقرار دولت» اقدام به تغییر بعضی مسئولین قبلی و معرفی گروهی به تخلفات و عزل مدیران را شروع کرده است.
مسلم در اقدامی عجیب دیگر که هنوز دولت کاملا مستقر نشده است اقدام به عزل مدیران نموده است و عملاً بر خلاف بخشنامه دفتر ریاست جمهوری اقدام نموده است.
بعنوان مثال در ابلاغ جدید آقای محمد باقرزاده مدیر روابط عمومی و امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی سبزوار را که از مدیران نمونه و مورد اطمینان رییس در دولت قبل بود عزل نموده است!
و چند مورد دیگر
پرسش سوم: نامبرده اعلام کرده که هیچ هزینه ای را بر دوش دانشگاه متوجه نکرده است اما بیمارستان حشمتیه که 92 درصد پیشرفت فیزیکی داشته را شما دو بار (اورژانس) آن را تخریب کردید و میلیاردها تومان به بیت المال ضرر رساندی!
درباره نصب کفپوش برای همین بیمارستان چه کسی به شما اجازه داد سنگ های بسیار قیمتی کف را بسابند تا طبق درخواست شخصی شما کفپوش به اصطلاح آنتی باکتریال نصب کنند!؟
پرسش چهارم: فقط یک توضیح درباره چیلر کافی است تا مردم متوجه شوند چگونه هزینه سفر خارج از کشور مدیران شما تأمین شده است!
تخلفات مکرر و متعدد ریئس ،معاونان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی سبزوار که ابتدا با تخلفات مالی استارت خورد با مرور زمان به قرار دادها و سپس نیروی های انسانی و اکنون به تخلفات آموزشی و پژوهشی رسیده است.
دباغی مقدم بدون هیچ توضیحی متنی را که در فضای مجازی دست بدست می شود را بعنوان پرسش پنجم خود جهت تنویر افکار عمومی از آقای رییس می پرسد:
مسلم که به اواخر دوران حکمرانی خود و مجموعه مدیریتی اش در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار روبرو شده است با تمام توان در پی سند سازی تخلفات مجموعه در دوران مدیریتش اقدام نموده است. مدیری که تمام مجموعه مدیران خود را از افرادی بدون اراده و توان مدیریتی انتخاب نمود به طوری که بدون اجازه وی حتی جرعه ای آب نمیخورند و بدنبال آن افراد توانمند و مدیران انقلابی دانشگاه را گوشه نشین نمود.
یکی از تخلفات اخیر وی در معاونت پژوهشی اتفاق افتاد که فکر کردن به آن بدور از ذهن افراد و حتی بازرسین میباشد که افرادی جهت خود نمایی آموزش و پژوهش یک دانشگاه را زیر سوال بردند. به دلیل آشکار شدن موضوع و یکی از قرار دادها، بلافاصله علیرضا مسلم در اقدامی فرار به جلو معاون قبلی خود خانم قراط را سریع عزل نمود و معاون جدید آقای ساقی را در پژوهش منصوب کرد.
در تخلف اخیر پژوهشی و یک نمونه غیراخلاقی بی سابقه در کل کشور رخ داد که معاون با چند مدیر و البته چراغ سبز مسلم با یک فرد غیراستخدام ،اقدام به عقد قرارداد تولید مقاله نمودند (قرارداد به پیوست جهت اطلاع و پیگیری مسولان و سازمان ذیربط پیوست میباشد.) مسئولیت این تخلف متوجه معاون تحقیقات، مدیر مالی، مدیر دفتر حقوقی دانشگاه و طراح اصلی این قرارداد (مدیر پژوهش) می باشد.
این قرارداد خلاف مقررات و بر پایه بلندپروازی های معاونت تحقیقات برای دست یابی به جهشی بزرگ در رتبه بندی سالانه و با رویای درخشش غیرواقعی در بین ۶۵ دانشگاه در سطح کشور و بدون هماهنگی های قانونی منعقد گردیده است.
براساس آیین نامه های دانشگاهی، دانشگاه می تواند پروپوزال پژوهشی را از هر متخصص بیرون از دانشگاه بپذیرد و آن را پس از طی مراحل داوری همتا، تصویب در دانشکده یا مرکز تحقیقاتی، ثبت در IRCT(کار آزمایی بالینی) و گرفتن کد اخلاق، در شورای پژوهشی دانشگاه، مصوب نمایند.
جهت تعیین حق الزحمه پژوهشگران در چهارچوب عرفی دانشگاه همانند طرح های مشابه و براساس تعهد چاپ مقاله در ایندکسهای مختلف، قراردادی را منعقد نماید و بعد از پایان انجام تعهدات، دانشگاه ملزم به پرداخت حق التحقیق در چهارچوب عرفی دانشگاه و براساس اولویت زمانی طرح های خاتمه یافته، حق الزحمه افراد را پرداخت نماید.
چند نکته بارز خلاف قوانین در این قرار داد به شرح ذیل اشاره میگردد:
اولا، قرارداد منعقدشده در سال ۱۳۹۷ با همان شخص خارج از مجموعه دانشگاه ،خلاف مقررات بوده و مبتنی بر طرح های پژوهشی نمیباشد.
بعبارت دیگر، طرف دوم قرارداد درمقالاتی که برخاسته از پژوهش های ثبت شده دانشگاه نمی باشد، باید افیلیشن (وابستگی نویسنده به سازمانی خاص) دانشگاه علوم پزشکی سبزوار را جعل و قید نماید و به ازای هر مقاله مبلغ مشخصی دریافت کند که امری غیراخلاقی برای طرفین می باشد.
ثانیا، تخلف دوم، حیف و میل اموال دولتی برای هزینه چاپ مقالات است که گاهی تا چندهزار دلار بالغ می شود و دانشگاه ملزم به پردداخت آن شده است.
یعنی اگر هزینه چاپ ۶۰ مقاله به مبلغ ۶۰ هزار دلار هم برسد، دانشگاه ملزم به پرداخت آن میباشد، که طی اسناد موجود در حسابداری، مبالغ گزافی در این خصوص پرداخت شده است.
ثالثا، تخلف سوم، عدم تصویب این قرارداد در شورای پژوهشی و کمیته اخلاق دانشگاه است، که محل بررسی مطابقت قراردادهای پژوهشی با قوانین و کدهای اخلاقی می باشد.
اینها همگی تحمیل بار مالی بر دانشگاه بخاطر جاه طلبی های شخصی می باشد.
لذا شایسته است این قرارداد و قرار دادهای مشابه از طریق مراجع ذیصلاح مورد بررسی قرارگیرد و مبالغ پرداخت شده مسترد گردد.
پایان بخش دوم
ادامه دارد
انتهای پیام/د