به گزارش سبزوارنیوز ، علی اصغر امانیان در حاشیه بازدید از یک واحد پرورش قارچ در سبزوار گفت: هم اینک حدود پنج هزار مترمربع فضای پرورش قارچ در شهرستان سبزوار وجود دارد.
وی اظهار داشت: همچنین پرورش قارچ گانودرما برای نخستین بار در ماههای گذشته با ظرفیت تولید سالانه ۵۰ تن در این شهرستان آغاز شده است که این نوع قارچ بدون نیاز به آب و فقط با رطوبت تولید شده و ماندگاری بیشتری دارد.
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار گفت: پرورش و تولید قارچ خوراکی از مشاغل زودبازده است که در فضای کوچک و با هزینه کم قابل راه اندازی است و در تامین امنیت غذایی نیز اهمیت زیادی دارد.
امانیان افزود: قارچ خوراکی محصولی زودبازده است که کشت آن به علت شاخص های اقتصادی، زیست محیطی، تغذیه ای و دارویی اهمیت زیادی پیدا کرده است.
سبزوار ۳۵ هزار هکتار کشتزار، ۱۶ هزار هکتار عرصه باغی و حدود ۲۰ هزار بهره بردار کشاورزی دارد.
انتهای پیام/ع