به گزارش سبزوارنیوز ، حسین قربانزاده با اعلام این خبر افزود: در مرحله اول معادل 50 درصد سرمایه ثبت شده هر یک از دو باشگاه که حدود 350 میلیارد تومان میشود را مردم و هواداران میتوانند از طریق مشارکت در افزایش سرمایه سرخابیها خریداری کنند.
رئیس کل سازمان خصوصیسازی ادامه داد: همه کسانی که کد معاملاتی دارند اعم از افراد حقیقی و حقوقی میتوانند در پذیرهنویسی و خرید حق تقدم سهام دو باشگاه سرخابیها مشارکت کنند.
قربانزاده افزود: افزایش سرمایه دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از طریق سلب حق تقدم صورت میگیرد. به این معنا که منابع به دست آمده از این طریق طبق قوانین بازار در خود دو شرکت استفاده میشود و صرف افزایش سرمایه خواهد شد.
وی در مورد بندهای حسابرسی در صورتهای مالی دو باشگاه سرخابی عنوان کرد: عمده این بندهای حسابرسی تعیین تکلیف شدهاند و برخی هم بعد از اینکه این دو شرکت وارد فرابورس شوند به مرور تعیین تکلیف میشوند.
رئیس کل سازمان خصوصیسازی بیان کرد: این دو باشگاه دارایی ثابت دارند و ممکن است زیان انباشته هم داشته باشند اما 70 درصد از ارزشگذاری دو باشگاه مربوط به برند آنها است که برند باشگاه ورزشی استقلال و پرسپولیس مربوط به خودشان است.
قربانزاده در مورد اینکه آیا برند دو باشگاه ثبت شده است؟ گفت: برند این دو باشگاه فوتبالی مربوط به خودشان است و نزد اداره ثبت شرکتها در 45 طبقه ثبت علائم تجاری به ثبت رسیده است و حتی در نامه وزیر ورزش هم به صراحت ذکر شده است که این دو علامت تجاری مربوط به دو باشگاه فوتبالی استقلال و پرسپولیس است.
وی اظهار امیدواری کرد که هواداران فوتبال و طرفداران دو باشگاه بتوانند در فرصت باقیمانده تا 15 اسفندماه کد بورسی دریافت کنند و بتوانند در افزایش سرمایه دو باشگاه استقلال و پرسپولیس که در فرابورس انجام میشود، مشارکت کنند.
رئیس کل سازمان خصوصیسازی تأکید کرد: مهمترین کار درج نماد معاملاتی این دو باشگاه بود که نماد معاملاتی استقلال و پرسپولیس در بازار پایه نارنجیرنگ فرابورس درج شد.
قربانزاده یادآور شد: در 15 اسفند 10 درصد از سهام این دو باشگاه به مردم صرفنظر از اینکه هوادار هستند، بازیکن یا پیشکسوت واگذار میشود. این 10 درصد معادل 50 درصد سرمایه ثبتی پرسپولیس و استقلال است. ما مدلی را انتخاب کردیم تا پول در باشگاه بماند و یک ریال به خزانه دولت نرود. اساساً از کلمه خصوصیسازی استفاده نکردم، هدف کار ما بهبود کیفیت حکمرانی این دو باشگاه است. مگر میشود باشگاهی که 30، 40 میلیون هوادار دارد آن را به مزایده تبدیل کرد تا شرکتی بخرد و بعدها آن شرکت بگوید نمیخواهم سرمایهگذاری کنم و منحل میکنم؟!
وی تصریح کرد: بعد از عرضه 10 درصد سهام استقلال و پرسپولیس در روز 15 اسفند، نماد این دو باشگاه بسته شده و از پانزدهم تا سیام فروردین سال بعد بازگشایی می شوند و امکان خرید و فروش آنها فراهم خواهد شد. قاعدتاً سهام پرسپولیس و استقلال سهامی نیست که مثل فولاد فردایش بفروشند و سودی کسب کنند. قاعدتاً صف فروشی ایجاد نخواهد شد مگر اینکه اندک باشد و سپس به تدریج قیمت افزایش پیدا میکند. دولت اینجا باید بار دیگر سهامش را عرضه کند تا هم قیمت را تعدیل کند و هم مالکیتش را از صد درصد به زیر 50 درصد برساند. بلوکی خواهیم داشت تا به کسانی که برای باشگاه بازی کرده یا عضو کادر فنی بودهاند، واگذار شود و همچنین بلوک های مدیریتی نیز به مزایده گذاشته می شود.
انتهای پیام/د