به گزارش سبزوارنیوز ، دکتر ولیالله جغتایی گفت: برای تولید این مقدار گوشت مرغ ۱۲ میلیون و ۸۸۶ هزار قطعه جوجهریزی در ۳۲۰ مرغداری سبزوار انجام شده است.
وی ادامه داد: تامین به موقع نهادههای طیور و توسعه زنجیره صنعت مرغ از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجهریزی بوده که موجب افزایش تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شده است.
رییس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: افزون بر ۹۰ درصد گوشت مرغ تولیدی سبزوار در استان خراسان رضوی مصرف شده و بقیه آن به دیگر استانهای کشور ارسال شده است.
جغتایی افزود: شهرستان سبزوار سالانه با تولید ۳۰ هزار تن گوشت مرغ، تامین کننده یک چهارم نیاز استان خراسان رضوی به این ماده پروتئینی است.
وی اظهار کرد: سبزوار از قطب های مهم دام و طیور خراسان رضوی است و ۳۵ درصد اشتغال این شهرستان در حوزه دامپروری و پرورش طیور است.
۳۶۰ واحد مرغداری گوشتی و مرغ تخمگذار، ۱۱ کارخانه خوراک دام و طیور و مراکز پرورش دام سبک و سنگین در حوزه دام و ماکیان شهرستان سبزوار فعالیت دارند.
انتهای پیام/ع