به گزارش سبزوارنیوز ، محمد صادقی بیان کرد: برخی مالکان ناوگان باری سنگین درون شهری درخواست دریافت سهمیه سوخت دارند که می بایست با ثبتنام در شهرداریها پروانه فعالیت خود را اخذ و بر همین اساس نسبت به ثبت بار برگ روزانه پس از دریافت بار در مبدا و تحویل آن در مقصد اقدام کنند تا سهمیه به میزان لازم در کارت سوخت خودرو شارژ شود و چنانچه آنان قصد حمل بار در بیرون از شهر را داشته باشند می بایست با اخذ بارنامه و ثبت در سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، سهمیه خود را بر مبنای کیلومتر طی شده دریافت کنند.
وی ادامه داد:برخی مالکان ماشین آلات سیار ساختمانی از جمله بیل مکانیکی، لودر و بیل بکهو هم باید با اخذ پروانه از اتحادیه مربوطه و ثبتنام در سامانه اصناف ایرانیان و دریافت کد فعالیت برای ثبت نام در سامانه درخواست سوخت (سامانه سدف) اقدام کنند تا میزان سوخت مورد نیاز بر اساس میزان ساعت کاری و نوع ماشین آلاتی که در اختیار دارند به صورت ماهیانه به آنها تخصیص یابد.
صادقی ادامه داد: مسوولیت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، تامین سوخت به موقع و به مقدار کافی در مجاری عرضه است و در کاهش یا افزایش سهمیه نقشی ندارد از این رو مالکان خودروها میبایست درخواستهای خود را از طریق سازمانهای متولی امر از جمله شهرداریها، سازمان پایانه ها و یا سازمان صنعت، معدن و تجارت پیگیری کنند.
شماری از رانندگان ناوگان باری سنگین درون شهری و ماشینآلات سیار ساختمانی سبزوار امروز با مراجعه به خبرنگار ایرنا اختصاص سهمیه سوخت مورد نیاز خود را خواستار شدند.
یکی از این رانندگان در این خصوص گفت: مشکل سوخت، چالش عمده ناوگان باری سنگین درون شهری در سبزوار است و ما اختصاص سهمیه سوخت مورد نیاز را خواستار هستیم.
علی محتشم افزود: حداقل مصرف ماهیانه سوخت ناوگان باری سنگین درون شهری و ماشینآلات سیار ساختمانی، سه هزار لیتر است در حالی که تنها ۳۰۰ لیتر بدین منظور اختصاص می یابد که این موضوع کسب و کار ما را مختل کرده است.
انتهای پیام/ع