جواد دباغی مقدم
پس از سالها و آنهم در میان این همه هیاهوهای خبرهای ناسازگار، این خبر مرا واقعا ذوق زده کرد و حالا لحظه شماری میکنم تا این نمایشگاه محل میدان لاله و در نگارخانه مولانا شیخ محمد سبزواری برپا شود.
کار بچهها بخصوص کودکان شور و حرارت خاصی دارد، دلت نمیآید فقط اکتفا کنی به اعلام خبر آن و به ناچار سعی میکنم با سرکار خانم امامی که خود دانشآموخته هنر از دانشگاه خوزستان است، گفتوگویی انجام دهم.
پیشبینی من باز هم درست از آب درآمد یعنی هیچ حمایتی از این کار زیبا نشده تا بعنوان نخستین ضعف مدیریت شهریمان نمایان گردد، اگرچه شهرداری دو بنر در سطح شهر را به این کار تحویل داده است اما قطعا برای کسانی که ارتباطاتی هرچند مختصر با نهادهایی نظیر شورای شهر ندارند، کمتر مورد توجه قرار میگیرند.
کار با حمایت خانم امامی و خانوادهها پیش رفته است و فکر میکنم در روزهای آتی و با اطلاع مسئولان، توجه بیشتری به این نمایشگاه نیز همراه گردد. البته قطعا چنانچه دوستان در شورای شهر و سایر نهادهای حامی هنر، مطلع شوند از حمایت خود دریغ نخواهند ورزید.
مهری امامی به رسم قدردانی ابتدا از آقای قاسم دارینی در شهرداری و سپس رضا شجاع مقدم رییس اداره ارشاد، از مربیان خود یاد می کند و نام این سه عزیز را چنین معرفی میکند: خانمها زهره مسروری مقدم و نجمه شاکردوست و فرزانه سرپوشی
اما هنرآفرینان این نمایشگاه به ترتیب حروف الفبا عبارتند از:
بهار احمدی، کیان پاک نژاد، ساجده ترابی، زهراسادات جمالی، مانیا حسین آبادی، هستی دولت آبادی، لیانا دیواندری، مائده رحیمی، مهرآسا زارعی، آیسان شفیعی، شادی شکیبا، یاسمین صالح آبادی، مائده عباس آبادی، ترنم غلامی، فلورا فراهانی، نرجس فرزی، تیام کسراییکیا، یسنا میرعباسی، یسری میرعباسی، یسنا نورآبادی و نورا وکیلی
در این نمایشگاه بازدیدکنندگان شاهد ۵۰ اثر با گواش، مدادرنگی و مداد شمعی خواهند بود که تابلو و دیوارکوب هستند و تکنیک بکار رفته رئال و کلاژ است.
خانم امامی درباره استقبال خانوادهها آن را بسیار عالی توصیف کرد و با بیان اینکه فکر نمیکردم از خود بچهها بیشتر ذوق شرکت در نمایشگاه را داشتهباشند، بیان کرد: والدین در هر ساعتی که گفتم، آمدند شاید باورتان نشود برخی از ایشان از مسافرت خود زدهاند و به خاطر بچهها و همپای آنها تا همین لحظه که پاسی از شب گذشته است (ساعت ۳۰/۲۲) بچه ها مشغول لکه گیری نهایی هستند تا فردا بعداز ظهر این نمایشگاه برپا شود.
او از انرژی فراوان بچهها سخن گفت و این که در پارهای از موارد باوجود اینکه احساس میکردم در توانشان نبود، این فشار را تحمل کردهاند و خانواده ها نیز متقابلا در کنار فرزندانشان آنها را مورد تشویق قرار دادهاند.
مهری امامی میگوید از کار راضی هستم، چرا که نونهالی که مدرسه نرفته و حتی نمیتواند قلم در دست بگیرد، یا کلاس اول را نخوانده، جمله بندی میکند و هرچه در توان داشته را در قالب طبیعت و حتی چهره، اثری خلق کرده است.
این نمایشگاه از روز سهشنبه ۳۱ خرداد تا چهارم تیر ماه به مدت ۵ روز از ساعت ۱۸ تا ۲۱ در محل نگارخانه مولانا شیخ محمد سبزواری برپا خواهد بود.
انتهای پیام/د