به گزارش سبزوارنیوز ، علی اصغر امانیان گفت: امسال به طور میانگین از هر هکتار باغ انار شهرستان ۱۲ تن انار برداشت شده است، اما کیفیت این محصول به سبب گرمای شدید فصل تابستان تا حدودی کاهش یافته است.
وی افزود: استفاده نکردن باغداران از سموم و کودهای شیمیایی، زمینه تولید محصول انار سالم و ارگانیک را در این شهرستان فراهم کرده است.
امانیان عمدهترین گونه های محصول انار تولیدی سبزوار را شامل قرمز، خزر، شاهوار و ملس عنوان کرد.
انار، میوهای درختی و بومی مناطق شرقی ایران تا کوههای هیمالیا در شمال هند است.
این میوه با دانههای قرمز و سفیدرنگ به شیوهای تازهخوری، آب انار، رب انار، لواشک انار و مربای انار مصرف میشود. پوست انار نیز به رنگهای قرمز و سیاه در ساختن رنگهای سنتی و دباغی پوست حیوانات کاربرد دارد.
همچنین از انار سیاه و گل انار در امور درمانی استفاده میشود. میوه انار سرشار از آنتیاکسیدان، ویتامین ث و پتاسیم است.
کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، سرطان، کلسترول خون، جلوگیری از آسیب سلولها و کمک به سلامت لثهها از مهمترین فواید شناختهشده انار است.
شهرستان سبزوار دارای ۵۴ هزار هکتار زمین زراعی و ۱۹ هزار هکتار عرصه باغی است که حدود ۲۰ هزار بهره بردار در آن فعالیت می کنند.
انتهای پیام/ع