به گزارش سبزوارنیوز، وزیر دفاع آمریکا در جمع خبرنگاران گفته است «آنچه درباره جرج فلوید رخ داد بیش از اندازه در آمریکا اتفاق میافتد اما در وزارت دفاع ما درباره آن حرفی نمی زنیم.»
او با اعتراف به اینکه ما در این کشور شاهد نژاد پرستی سیستماتیک هستیم، در پاسخی کوتاه به یک خبرنگار تأکید می کند: اینکه وزارتخانه چطور به این مساله مینگرد؟ باید بگویم همان رویهای که در تاریخ ارتش آمریکا تا کنون این مساله مدیریت شده را ادامه خواهیم داد البته مادامیکه سکان این وزارتخانه به دست من باشد.
تورقی در گزارش های مربوط به علت مرگ جرج فلوید حاکی از آن است که این بار موضوع بسیار بغرنج تر از آن است که بتوان به مدیریت آن پرداخت. اگرچه دستگاه قدرتمند رسانه ای در این کشور تلاش بسیار گسترده ای را برای برون رفت از این مسأله را آغاز کرده است.
برخورد رسانه های اروپایی از قتل جرج فلوید حاکی از آن است که تبعیت بسیار کمتری از نقشه راه حاکمان رسانه ای در امریکا در دستور کار قرار گرفته است. بخصوص آنکه رسانه ای همچون «بی بی سی» ده روز پس از قتل فلوید مرد سیاهپوست و بیکار شده امریکایی بر اثر شیوع ویروس کرونا، به این ماجرا پرداخته است تا به اصطلاح ریشه ی ماجرا را به موضوعی که تا امروز در دستور کار خود قرار داده است پیوند بزند.
بی بی سی همچون همیشه عوامانه و پوپولیستی هر چیزی را به تمسخر می گیرد و سرآغاز ماجرای فلوید را نیز سرگذشت یک اسکناس جعلی ۲۰ دلاری قلمداد می کند! تحقیری که این بار برای یک شهروند آمریکایی به کار برده است.
انگار این همه خشونت به وقوع پیوسته پس از مرگ او دارای هیچ انرژی در درون زه کمان نبوده و ناخودآگاه جامعه امریکا وارد مبارزه با سیاست های دولتش شده است!
اگرچه بسیار عجولانه هم نیست. نوع ورود این بنگاه خبری به ماجرا، گویای زوایای بسیار پنهانی است که صرفنظر از هرگونه قضاوتی نشان می دهد، خط سیر و جریان رسانه ای اروپا زاویه ای انکارناپذیری با برادران بزرگتر خود در ایالات متحده پیدا کرده است.
بی بی سی درباره قتل فلوید و بهانه آن را اسکناس جعلی ۲۰ دلاری پرداخته شده از سوی او می داند اما در پایان گزارش از زبان دوست و همکار فلوید و همچنین صاحب مغازه ای که ۲۰ دلاری به آن پرداخته شده است، بسیار عجیب می نماید!
آن ها اعتراف کرده اند فلوید آدم ناراحتی نبوده است! گردن او ۸ دقیقه زیر پای «درک شووین» پلیس شهر مینیاپولیس در ایالت مینهسوتا مانده است درحالی که فلوید در دقیقه ششم علائم حیاتی خود را از دست داده بود. موضوعی که نشان می دهد پرداختن به این خبر، آن هم در چنین ابعادی از سوی بی بی سی، کاملا معنادار است.
به هرحال صاحبنظران و تحلیلگران سیاسی رسانه ای، پاسخ آن را به سادگی و روشن می دانند و آن هم فروپاشی ابهت رسانه ای امریکاست. موضوعی که در شیوع کرونا نیز ابهت این کشور فروریخته و امریکای واقعی را می شود چنین دید که در مقابل دوربین های تلویزیونی افسر ارتش آمریکا زانو می زند اما در همین حال و به قول رییس ارشد خود در پنتاگون، اعتراف می کند همچون گذشته سیاست وزارت دفاع آمریکا، مقابله با منازعات و مشکلات داخلی است، همان طور که شمال و جنوب این کشور سالیان دراز صف آرایی داشتند.
خبرنگاران از وزیر دفاع آمریکا درباره اطلاعش از بازدید رییسجمهوری از کلیسای سنت جورج پرسیدند و او پاسخ داد: در جریان این بازدید و عکس یادگاری نبودم، رییسجمهوری مطبوعاتیها را با خود همراه داشت.
آقای اسپر همچنین تاکید کرد که تمام تلاش خود را مانند گذشته انجام میدهد تا وارد امور سیاسی نشود و خودش و وزارت دفاع آمریکا را از این امور دور نگهدارد.
با این حال آقای اسپر در پایان سخنانش تاکید می کند: تصمیمات مشخصی اتخاذ کردم، به ويژه پس از آنچه در ۷۲ ساعت اخیر در کشور رخ داد، شرایط به جایی رسیده که پیام مشخصی برای این وزارتخانه دارد.
یورونیوز هم می نویسد: وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه در اظهاراتی متناقض با سخنان دونالد ترامپ، رییس جمهوری این کشور اعلام کرد که با اعزام نیروهای ارتش به شهرهای بزرگ مخالف است.