به گزارش سبزوارنیوز ، بنا به اعلام کارشناسان بسیاری از مردم به درجات مختلف دچار آن هستند. با این حال آمارها نشان میدهد این حساسیتهای اغذیهای در حال افزایش هستند.
حساسیت غذایی در افراد میتواند سبب واکنش خفیف یا شدید بدن آنها شود. در موارد جزئی این حساسیت به صورت خارش، تورم یا درد معده عود میکند، در مقابل و در موارد شدید این حساسیت میتواند به شکل شوک تنفسی، کندی نبض، سرگیجه و یا استفراغ ظاهر شود. طبق آمارها از هر چهار نفر یک نفر حساسیت را با واکنش شدید تجربه میکند.
در همین حال یک بررسی گسترده که اخیرا انجام شده است نشان میدهد که میزان مراجعه به بیمارستانها در اثر آلرژی غذایی در ایالات متحده در طول سالهای ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۶ سه برابر شده است. بریتانیا نیز در طول شش سال گذشته شاهد رشد ۷۲ درصدی بیماران دچار شوک تنفسی در اثر آلرژی بوده است.
پیتر بن امبارک که در نهاد ایمنی غذا وابسته به سازمان جهانی بهداشت کار میکند معتقد است که یکی از دلایل این امر افزایش تنوع غذایی است.
او میگوید: «قبلا و در دهههای پیشین مواد خوراکی فقط از چند نوع اصلی و کلاسیک تشکیل میشدند نظیر غذاهای دریایی، شیر و حبوبات. این در حالی است که اکنون ما با یک تنوع غذایی چشمگیر مواجه هستیم.»
یک تفسیر رایج درباره بالا رفتن شمار مبتلایان به آلرژی این است که در نتیجهی متنوعتر شدن زنجیره غذایی، روده انسان با انواع مختلفی از میکرو ارگانیسمها روبرو شده است.
انتهای پیام/د